شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

وزير ارتباطات خبر داد:

عرضه آنتي‌ويروس "شعله آتش" به دستگاه‌ها

تقي پور

چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۸:۰۰


وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از شناسايي ويروس شعله آتش خبر داد و گفت: اين ويروس شناسايي شده و آنتي ويروس متناسب با آن نيز نوشته شده و در اختيار دستگا‌ه‌ها قرار داده شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رضا تقي‌پور در حاشيه جلسه هيات دولت اظهار کرد: طي هفته‌هاي گذشته مباحثي درباره حملات اينترنتي و تهديدات امنيتي مطرح شد که افزايش پيدا کرده که بعضا از آن به عنوان سايبر تروريسم دولتي نام برده مي‌شود چراکه از سوي برخي از دولت‌ها حمايت مي‌شود.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينکه کشور آمادگي لازم را براي مقابله با اين ويروس‌ها داراست، به کشف ويروس شعله آتش اشاره کرد و گفت: جمهوري اسلامي ايران جزو اولين کشورهايي بود که اين ويروس را کشف کرد و آنتي ويروس مرتبط با آن نوشته شد و درواقع تمهيدات لازم براي مقابله با اين ويروس در نظر گرفته شده است.

تقي‌پور گفت: دستگاه‌هايي که اطلاعات حياتي و مهمي دارند با توجه به اين حملات بايد سيستم امنيتي خود را تشديد کنند چراکه شاهديم اين حملات هرروز متنوع‌تر و جديدتر مي‌شود.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينکه ما از مجامع جهاني درخواست کرده‌ايم که در برابر اين اقدامات که از سوي برخي از کشورها از آن حمايت صورت مي‌گيرد، واکنش نشان دهند، در پاسخ به اين سوال که ويروس شعله آتش مورد حمايت کدام کشور بوده است، گفت: معمولا پشتيبان اصلي اين اقدامات رژيم صهيونيستي و برخي از کشورهاي غربي هستند.

او درباره اينکه آيا جمهوري اسلامي ايران در اين ارتباط اعتراضي کرده است يا نه؟ گفت: از طريق وزارت امور خارجه اين کار انجام شده و چندي پيش در نشستي که در ژنو برگزار شده بود نماينده ما رسما اين موضوع را مطرح کرد و تاکيد شد که در نشست‌هاي بعدي اقدامات لازم براي مقابله با اينگونه اقدامات و حملات انديشيده شود.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو